Nyheter

2022-07-29

Härnösand Opera Academy och Suitcase Opera presenterar Trollflöjten av W.A. Mozart

Några av Sveriges mest lovande unga operasångare kommer att under en vecka i Härnösand jobba tillsammans med musiker och coacher ur den absoluta världseliten. Coacherna som vanligtvis hittas vid de främsta operahusen i Europa. Till exempel är pianisten James Vaughan Head coach vid La Scala i Milano. Årets Operaakademi är en kombination av kurs och regiarbete där sångarna sätter upp Trollflöjten och får coachning i sångteknik och interpretation.

2022-02-15

Filmstudio Murberget

Filmstudio Murberget – VT 2022
Torsdag 24/2, 17/3 och 21/4 kl 17.30-ca 19.30. Kom och se film i museets hörsal en torsdagskväll i månaden. Filmstudio Murberget är ett samarbete mellan Länsmuseet Västernorrland och Härnösands folkhögskola med stöd av Film Västernorrland.

Temat för vårens filmkvällar är ”Vem är du? Jag är döden.

Filmvisningen börjar kl 17.30. Efteråt dröjer vi kvar en stund och samtalar om filmen med Mathieu Hebeisen som ansvarar för filmlinjen på Härnösands folkhögskola.

Fri entré. Medlemskort delas ut vid ingången till hörsalen innan filmen börjar.
Plats: Hörsalen Oden, Västernorrlands museum, Härnösand
Arr: Västernorrlands museum och Härnösands folkhögskola med stöd av Film Västernorrland.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.