Bo med kultur inpå knuten

Välkommen till Härnösands folkhögskolas vandrarhem. Vi ser till att du får en lugn och behaglig vila för att orka med allt vad Höga kusten har att erbjuda. Vi har rum för alla och samtliga rum har egen dusch och toalett och vill du kan du även boka frukost. Du har möjlighet att laga egen mat i gemensamt kök eller handla enklare rätter i vårt café. Vi erbjuder en underbar miljö på vår innergård där du kan sitta njuta över en kopp kaffe.

Ta en promenad till centrum eller besök vår granne Västernorrlands museum. Vi har stor parkering och du når oss lätt från E4 eller tågstationen.

Matplats
Kök
  • Gratis parkering
  • Tillgänglighetsanpassat
  • Hiss
  • Barnvänligt
  • Drog- och rökfritt
  • Husdjur endast tillåtna i specifika rum

Vi kan ta emot stora grupper till konkurrenskraftiga priser, vi är vana att arrangera kurser, konferenser och kulturprogram tillsammans med olika samverkanspartners. Kontakta oss för offert!

  • Incheckning kl. 14.00
  • Utcheckning kl. 10.00

För att avboka ditt boende kontaktar du info@hfs.se eller på telefon 0611–55 85 00 senast kl. 12.00 vardag före ankomst. Avbokar du senare tar vi ut en avgift på 200 kr per person. (Om ankomst är på en söndag måste avbokning göras senast fredagen före 12.00.)

På vårt stora grönområde kring gästhemmet kan du låna utrustning för exempelvis Kubb. Här finns även tillgång till lekstuga och sandlåda för barnen, samt utemöbler och grill.

Vi erbjuder uthyrning av cyklar (1 tandem, 6 vanliga), skidor, pjäxor och snöskor.

Vid frågor vänligen kontakta 0611-55 85 00 eller info@hfs.se

Boende & Konferens

Vackert beläget på en höjd med utsikt över havet

Vi erbjuder prisvärda konferenser i en kreativ miljö präglad av det maritima arvet. Hela anläggningen är tillgänglig för personer med funktionsnedsättning och miljön är alkoholfri.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.