Kontakttolk

Komplettering

Komplettering av tidigare studier, grundutbildning

Om du tidigare påbörjat grundutbildning till kontakttolk som står under tillsyn av Myh, men inte fullföljt den, kan du söka till motsvarande delkurs för att komplettera och därmed avsluta din utbildning. Du kan också ansöka om komplettering om du har fått rekommendationer att komplettera dina studier när du har validerat dina kunskaper.

Komplettering erbjuds i mån av plats och om ditt tolkspråk finns i pågående grundutbildningen.

Förkunskaper

Förkunskaper redovisas med kursbevis från delkurs/er inom grundutbildningen eller med rekommendationer/individuell studieplan efter en validering.

Komplettering av språkhandledning

Du som saknar språkhandledning i något av de språk som finns i den aktuella pågående grundutbildningen och är godkänd i ämnets realiadel, kan söka till enbart språkhandledningen i den kursen. Skicka in ansökan, senast en månad före kursstart till kursansvarig. Bifoga kopia av kursbevis/kursintyg. Uppgifterna i din ansökan kommer att införas i skolans registreringssystem Schoolsoft.

För kurstider och språk hos alla utbildningsanordnare se hemsida för Myndigheten för yrkeshögskola www.blitolk.nu

Information och ansökan

Skicka in ansökan senast en månad före kursstart, bifoga kopia av kursbevis/kursintyg på tidigare kurser.

Ansökan till delkurs, kontakttolkutbildning på distans (pdf)

Ansökan till språkhandledning, kontakttolkutbildning distans (pdf)

Spara ner formuläret på din dator och fyll i. Spara och skicka formuläret via mail till olga.lysova@hfs.se eller skriv ut formuläret och posta till adressen:

Olga Lysova
Härnösands folkhögskola
Box 14
871 21 HÄRNÖSAND

Olga Lysova
0611-55 85 91
olga.lysova@hfs.se

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.