Upplevelser i närområdet

Västernorrlands museum

Placerat på Murberget i Härnösand kan du upptäcka Västernorrlands museum med utställningar, butik och kafé. Kika gärna in på deras Fritidsbåtmuseum och Friluftsmuseum med hus och miljöer från 1800- och 1900-talet! I deras “Händer på museet” kalender ser du vad som passar just dina datum.

Besöksadress:
Murbergsvägen 31
871 51 Härnösand

Härnösands Bilmuseum

Ta en 4 min promenad från Härnösands central till Sveriges största bilmuseum! Med en tidsresa från 1899 till 1990 hittar du temahallar med raggarbilar, brandbilar, öststatsbilar, motorcyklar, mopeder, USA-bilar… jadu, det mesta!

Besöksadress:
Djuphamnsvägen 4
871 45 Härnösand

Upplev Härnösand

Här hittar du en samling av kultur- och friluftsaktiviteter, vart du kan avnjuta god mat och dryck, vad ni som barnfamilj kan göra och varför Härnösand är Sveriges näst bästa sommarstad enligt Reseguidens omröstning 2018!

Härnösand Alpina

Sugen på skidåkning och vacker utsikt? På Vårdkasen kan du hyra skidutrustning, fixa liftkort och känna in vilken backe som passar just dig – värm dig sedan i Cafeterian med eget fika eller köp från serveringen.

Besöksadress:
Vårdkasbacken 60 
871 65 Härnösand

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.