Platsannons

Sommarvikariat reception

Vi söker dig som trivs med att möta kunder och hantera bokningar för vårt vandrarhem. Under sommaren är vi i behov av att bemanna upp vår reception i och med att ordinarie personal har semester och därför söker vi en medarbetare som kan hjälpa oss med det.

Anställningen avser heltid och gäller för perioden 27 juni till 7 augusti. I huvudsak gäller arbetstid vardag 07.30-16.30. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du vårt ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand

I dina arbetsuppgifter ingår att möta kunder, hantera bokningar till vårt vandrarhem, serva gäster med det vi har att erbjuda, ordna med frukost, hålla snyggt och rent på våra gemensamma ytor och vara en hjälpande hand vid våra arrangemang.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Krav är att du fyllt 18 år och talar svenska och engelska flytande.

Låter det här som något för dig?
Skicka i så fall in din intresseanmälan till ulrica.widen@hfs.se

Skriv “Sommarjobb 2022 Reception” som ärende.

I din ansökan måste du uppge namn och ålder samt hur vi kan nå dig. Skriv lite om dig själv och vad du gjort tidigare.

Senast 15 maj vill vi ha din ansökan men vi kommer att börja hantera ansökningarna allt eftersom. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om själva arbetssysslorna kan du maila till info@hfs.se.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.