Härnösands folkhögskola söker en

Pedagogisk stödperson

Härnösands folkhögskola söker en stabil pedagogisk stödperson till Allmän kurs, som blir en nyckelspelare i att bidra till en lärmiljö där alla kan lyckas. Stödpersonen ingår i skolans Hälsoteam. Ansök senast den 3 april.

Om tjänsten

På Härnösands folkhögskolas Allmänna kurs går i huvudsak vuxna deltagare med en mångfald av bakgrunder. Denna inspirerande mångfald skapar dynamik och möjligheter!

Vi vill stärka upp vårt team med en stabil pedagogisk stödperson som vill utvecklas tillsammans med oss! Det kan också förekomma att vara en resurs vid andra utbildningar på skolan.

Du kommer ingå i skolans Hälsoteam.

Heltidsjobb från ht24.

Kvalifikationer 

  • du har en avslutad eftergymnasieutbildning och för tjänsten relevant utbildning och eller erfarenhet, t ex inom beteendevetenskap, socialpedagogik eller pedagogik
  • utbildning inom NPF.


Har du kompetens inom MI – Motiverande samtal eller motsvarande värderas det positivt. 

Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med vuxna människor i behov av stöd. Det är meriterande  med tidigare erfarenhet från folkhögskola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tjänsten kräver bra kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare-  vi tillämpar provanställning med max 6 månader

Arbetslivserfarenhet 

Krav: Minst 5 års yrkeserfarenhet

Utbildning 

Krav: Eftergymnasial utbildning

Om rollen

Som pedagogisk stödperson hos oss blir du en nyckelspelare i att bidra till en lärmiljö där alla kan lyckas. I nära samarbete med arbetslag och utbildningsansvarig på Allmän kurs bidrar du till att  skapa en trygg och inspirerande folkbildningsmiljö.

Om organisationen

Härnösands folkhögskola har Equmeniakyrkan och Equmenia som huvudmän och är en av huvudmännens fem  folkhögskolor. Visionen för Härnösands folkhögskola är ”en bättre och försonad värld” och uppdraget  är att vi ska ge människor tillgång till förutsättningar att växa och göra skillnad för sig själva  och sina sammanhang.

Ort

Härnösand

Tjänstens omfattning

100 %

Sista ansökningsdatum

2024-04-03

Hur söker jag jobbet?

Endast via mail. Referensnamn: pedagogisk stödperson. Maila din ansökan till jobbansokan@hfs.se.

Kontakt

Andreas Torndahl, Utbildningsledare
andreas.torndahl@hfs.se
070-183 70 60

Jonatan Ericsson Sjöman, Facklig representant
jonatan.ericsson.sjoman@hfs.se

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.