Restaurang Nya Varvet salladsbar

MENY V. 42

Fredag
Vegan: Långbakad kryddstekt auberginelåda, serveras med friterade pommes.

Grekisk köttfärslåda med klyftpotatis och tzatziki.

MENY V. 43

Måndag
Vegan: Auberginegratäng med couscous, serveras med hummus.

Thaigryta med kyckling, serveras med ris.

Tisdag
Vegan: Kikärtsgryta, serveras med ris.

Stekt panerad fiskfilé med kokt potatis, serveras med dillmajonnäs.

Onsdag
Vegan: Blomkålscurry, serveras med ris.

Köttfärslimpa med klyftpotatis, serveras med krämig champinjonsås.

Torsdag
Vegan: Falafel med varm bulgursallad, serveras med hummus.

Chili con carne med ris, serveras med vitlöksdressing och nachochips.

Fredag
Vegan: Grönsaksbiffar med klyftpotatis, serveras med kall paprikasås.

Kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter, serveras med tzatziki.

 

För att minska risken för smittspridning har Restaurang Nya Varvet minskat antal bord/sittplatser, ändrat från egenservering till tallriksservering samt ökat köavståndet.

Varmt välkomna!

Öppettider

Måndag–torsdag: 07:30 – 15:00

Fredag: 07:30 – 14:30

Frukost 07:30–09:00
Frukostbricka 70kr

Lunch 11.00–13.00
Dagens lunch 95 kr inkl salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe

Vi är en kontantfri skola.

Kuponghäfte:
450 kr för kuponghäfte med 5 kuponger

Take away 80kr

Vi serverar fairtrademärkt kaffe

Studentpriser:
Lunch 80kr
Dagens soppa 40kr
Kuponghäfte 375kr 
Take away 75kr

Sedan 1838

Nya Varvet grundades vid Murbergsviken i Härnösand år 1838 av entreprenören JC Kempe. 1860 följdes varvet av Hernösands Ångsåg,  men varvsnamnet kom att leva kvar på hela området i mer än hundra år. Idag är Nya Varvet namnet på restaurangen och kafeterian vid Härnösands folkhögskola.

Restaurangen har ca 130 platser. Dagens lunch serveras måndag–fredag med två rätter varav en vegetarisk.

Kontaktpersoner: 
Hanna Ljungqvist & Jennie Caro
0611-55 85 10
nya.varvet@hfs.se