Restaurang Nya Varvet salladsbar

Meny v. 34

Måndag
Linsgryta serveras med ris. (V) (GF)

Pasta bolognese serveras med riven ost.

Tisdag
Vegobiffar med klyftpotatis serveras med basilikadressing. (V)

Stekt panerad fiskfilè med kokt potatis, serveras med skagenröra och citron.

Onsdag
Korma serveras med ris. (V)

Kalops med kokt potatis serveras med rödbetor. (GF)

Torsdag
Kikärts/morotsbiffar med couscous serveras med vitlökssås. (V) (GF)

Kycklingwok serveras med sweet chili creme.

Fredag
Kebab serveras med pitabröd och tillbehör. (V) (Innehåller vitlök)

Helstekt kotlettrad med stekt potatis serveras med bearnaise och rödvinssås.

V: Vegan
GF: Glutenfritt
M: Innehåller mjölk






Öppettider

Måndag–torsdag
07:30 – 15:15

Fredag

07:30 – 14:30

Frukostbricka 07:30–09:00
Smörgåsar. Kafeteria.
Vi serverar fairtrademärkt kaffe

Lunch 11.00–13.00
Dagens lunch 95 kr inkl salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe
450 kr för kuponghäfte med 5 kuponger
Dagens soppa 60:- (40:- för studenter)

Lunch student 80kr
Kuponghäfte student 375kr 

Take away 80kr
Take away student 75kr

Sedan 1838

Nya Varvet grundades vid Murbergsviken i Härnösand år 1838 av entreprenören JC Kempe. 1860 följdes varvet av Hernösands Ångsåg,  men varvsnamnet kom att leva kvar på hela området i mer än hundra år. Idag är Nya Varvet namnet på restaurangen och kafeterian vid Härnösands folkhögskola.

Restaurangen har ca 130 platser. Dagens lunch serveras måndag–fredag med två rätter varav en vegetarisk.

Kontaktpersoner: 
Hanna Ljungqvist & Jennie Caro
0611-55 85 10
nya.varvet@hfs.se