Restaurang Nya Varvet

Meny v. 21

Fredag
Cevapicci med vitlöksås och ajvar serveras med pitabröd (V)

Helstekt kotlett med pepparsås och råstekt potatis (GF)

Meny v. 22

Måndag
Krämig färssås med morötter och zucchini serveras med pasta (V)

Panerad sejfilé med dillmajonnäs och citronklyfta (MF)

Tisdag
Linscurry med kokosmjölk serveras med basmatiris (V)

Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt (GF) (MF)

Onsdag
Heta färsbiffar med stekt bulgursallad samt vitlökssås (V)

Kycklingfilé med pastasallad och tzatziki

Torsdag

Kristi himmelsfärds dag
Stängt

Fredag
Stängt

V: Vegan
GF: Glutenfritt
MF: Mjölkfritt






Öppettider

Måndag–torsdag 07:30 – 15:15
Fredag
07:30 – 14:30


Frukostbricka 07:30–09:00
Smörgåsar. Kafeteria.
Vi serverar fairtrademärkt kaffe

Lunch 11.00–13.00
Dagens lunch 95 kr inkl salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe
450 kr för kuponghäfte med 5 kuponger
Dagens soppa 60:- (40:- för studenter)

Lunch student 80kr
Kuponghäfte student 375kr 

Take away 80kr
Take away student 75kr

Sedan 1838

Nya Varvet grundades vid Murbergsviken i Härnösand år 1838 av entreprenören JC Kempe. 1860 följdes varvet av Hernösands Ångsåg,  men varvsnamnet kom att leva kvar på hela området i mer än hundra år. Idag är Nya Varvet namnet på restaurangen och kafeterian vid Härnösands folkhögskola.

Restaurangen har ca 130 platser. Dagens lunch serveras måndag–fredag med två rätter varav en vegetarisk.

Kontaktpersoner: 
Hanna Ljungqvist & Jennie Caro
0611-55 85 10
nya.varvet@hfs.se