Korta kurser

Örtmedicin

Leila är en utbildad herbalist med fyra diplomer inom örtmedicin och holistisk hälsa från tre olika skolor runtom i världen (USA, Belgien och Holland) och fortsätter att utbilda sig både inom örtmedicin, ortomolekylär vetenskap och holistisk hälsa. Hon är också professionell dansare och har därmed en stark intresse för det förebyggande och det naturliga sättet att ta hand om sin kropp och hälsa.

I april 2020 tog hon steget att starta sitt eget företag Herbs & Talks, där hon erbjuder örtvandringar, kortkurser inom örtmedicin och holistisk hälsa, och säljer Fire Cider en hälsosam örtvinäger.

Denna vår erbjuder hon två kurser

Teoretisk kortkurs i örtmedicin och holistisk hälsa
Består utav fem dagar och är helt digitalt. Idenna kurs lär man sig mer om kroppen och sina funktioner, skapar en förståelse för örter och deras användning, och hur man kan aktivera och hjälpa självläkningsprocessen.

Vi lär oss om alla olika former av örtmedicin och hur vi enkelt själv kan tillverka örtmedicin. Denna kursen hålls via Zoom och är anpassad att vara interaktivt och underhållande. Man behöver en bra bas av teori, men praktiken är inte långt ifrån! Till er som har redan tagit teoridelen finns praktikdelen.

Praktisk kortkurs i örtmedicin
Består utav fem dagar, varav två digitalt. Här lär vi oss identifiera örter ute i naturen och mer om lokala örter och deras användning. Olika sätt att använda egen plockade örter och sist men inte minst lär vi oss hur man plockar ekologiskt, torkar och använder det man kan hitta i sin egen trädgård och lokala naturen. Kursen innehåller mest utomhusaktiviteter och kommer att äga plats både på nätet (digitalt), Folkhögskolans område samt andra gröna platser inom Härnösands kommun, tillgång till bil eller samåkning krävs för dag 3-5.

En utmärkt chans att fördjupa sig i kunskapen och magin av örtmedicin och den mänskliga
kroppen.

Läraren

Leila och är utbildad herbalist. Hon har fyra dimplom från tre olika skolor runtom i världen (USA, Belgien och Holland). I april 2020 tog hon steget och startade sitt eget företag Herbs & Talks, där hon erbjuder örtvandringar och kurser inom örtmedicin och holistisk hälsa.

Läs mer om Herbs & Talks:
Hemsida 
Facebook
Instagram

Information och ansökan

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.