Distanskurser Engelska

Engelska 5

Det engelska språket omger oss i vardagen och används inom skilda områden som kultur, politik, utbildning och ekonomi. Kunskaper i engelska ökar individens möjligheter att ingå i olika sociala och kulturella sammanhang och att delta i ett globaliserat studie- och arbetsliv.

Kunskaper i engelska kan dessutom ge nya perspektiv på omvärlden, ökade möjligheter till kontakter och större förståelse för olika sätt att leva.

I Engelska 5 får du träna på de färdigheter av att både kunna och våga använda engelska med säkerhet i vardagliga situationer; tala, läsa, skriva och lyssna. Kursen fokuserar på att du ska kunna göra dig förstådd genom enkla framställningar av ämnen du är bekant med.

Du får öva på att använda språket i olika sammanhang och genom att läsa och bearbeta olika sorters texter får du också en kunskap om olika kulturer där det engelska språket används.

Information och ansökan

Längd
20 veckor
Studietakt
25 %
Studiestödsnivå (CSN)
Gymnasienivå (A1)
Språk
english
Ansök senast
2021-08-01

16 augusti – 3 januari

Förkunskap engelska grundskolenivå, bifoga betyg i ansökan.

Litteraturkostnad 400 kr, faktureras vid kursstart.

Du behöver ha tillgång till egen dator och internetuppkoppling.

Viktigt att ni har med email  och telefonnummer i ansökan så att vi kan nå er under antagningsprocessen.

Andreas Torndahl
Utbildningsledare
0611-55 85 22
070-183 70 60
andreas.torndahl@hfs.se

Kevin Harrison
Lärare
kevin.harrison@hfs.se

Ansökan HT 21
Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.