Danselever från förr besöker vår skola för att ge dansklasser och en föreställning!

Efter att ha studerat dans hos oss på New Education for Contemporary Dance’s  första år- 2009/2010 har Rebecca Holmberg och Sofia Edstrand vidare studerat på Northern School for Contemporary Dnce i Leeds (UK). De stannade kvar och började ett eget kollektiv med Kate Cox och Rachel Fullegar; Gracefool Collective (https://www.gracefoolcollective.com/) Med kollektivet har de varit väldigt framgångsrika i Storbritannien.

Rebecca och Sofia håller dansklass på Danslinjen!
Under nästa vecka är de hos oss för att undervisa och skapa två delar av vår nya föreställning som ska spelas i februari 2018.

Men inte minst kommer de att spela “This Really Is Too Much” på Härnösands teaters stora scen nästa söndag 26 november kl. 18.  Det finns bara en chans att ser dem innan de reser tillbaka till Leeds, DET VILL MAN INTE MISSA! 

De har spelat denna föreställning “This Really Is Too Much” en hel månad på Edinburgh Fringe Festival och i London. Nu sätter de alltså upp den på Härnösands teater! Kursansvarig Danielle beskriver föreställningen så här: “This really is too much” är en absurd mix av dans, tal och galghumor som lekfullt undersöker jämställdhet idag. Under en timme följer vi fyra olika karaktärer i en collage-föreställning som blandar sjuttiotals disco med politiska brandtal och jobbintervjuer med distanslöpning i högklackat. Det blir ett mischmasch av byråkrati, bikinis och balett.

Biljetter köper man på Teatern samma dag ordinarie pris 150 kr  samt 100 kr för studerande. 

 

 

Mer om föreställningen här: info https://www.facebook.com/events/127308647950648/