0611-55 85 00 | info@hfs.se | www.hfs.se
Logga in personal | Logga in studerande

Dansens dag 29/4 med extra RÖR

Måndag 29 april är det dansens dag världen över. I Härnösand kommer folkhögskolans danslinje att ge sin uppskattade föreställning RÖR ännu en gång. Plats: Länsmuseet Murberget. Tid: 12.30. Fri entré. I RÖR  medverkar även studerande från Musiklinjen Kapellsberg. Föreställningen består av fem koreografier skapade av tre olika koreografer: Danielle Dietz (huvudlärare på danslinjen) samt Leila Verlinden och Lilly Liebner från Norrdans. ”Nystan” av Danielle Dietz är en fri skapelse efter en berättelse medan de andra fyra styckena ges till levande musik framförd av musiker från folkhögskolan och Jesper Norberg.

 

Danslinjen har många sökande i år men det är fortfarande möjligt att söka till audition i Malmö 25 maj,  Stockholm 26 maj och till den andra av två auditions i Härnösand 7  juni. Läs mer på danslinjens kurspresentation.

 

Om den internationella dansdagen kan du läsa på www.international-dance-day.org